Coaching

Coaching is een effectieve vorm van individuele begeleiding om persoonlijke (werkgerelateerde) doelen te bereiken. Tijdens je coachtraject zal de nadruk vooral liggen op het verkrijgen van inzichten en op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Het behalen van jouw doelstelling, die we tijdens de intake vaststellen, staat centraal.

  • Wat heb jij nodig om vooruit te komen?
  • Om in beweging te blijven?
  • Wat heb jij nodig om datgene te bereiken wat jij graag wilt? 

Als coach stimuleer ik jou bij je zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen. Ik ondersteun je via reflectie op je denken, voelen en handelen bij het realiseren van je ambities, doelstellingen en verlangens. Via een postieve benadering stimuleer ik jou het beste uit jezelf te halen met je eigen kracht als uitgangspunt.
Belangrijk voor mij is dat het coachtraject voor jou een energizer is, om zelf aan de slag te gaan. Mijn doel tijdens het coachtraject is om jou zo in je kracht te helpen dat je mij niet meer nodig hebt. 

Uiteraard speelt bij werkgerelateerde problematiek ook vaak je privé-situatie een rol. En die zal dan ook zeker aan bod komen tijdens de gesprekken.