Coaching, loopbaanbegeleiding en advies gericht op zelfmanagement

Bij zelfmanagement draait het om ‘zelf de regie nemen’ over je eigen ontwikkeling, je loopbaan en je leven. Bewust keuzes maken en acties ondernemen om je doel te bereiken.

Voor coaching, loopbaanbegeleiding, workshops en advies op het gebied van zelfmanagement kan je bij Arianne van der Giessen terecht. Ook als je op zoek bent naar ander werk en support nodig hebt bij het solliciteren.

Arianne van der Giessen

Arianne is sinds 1992 werkzaam in het bedrijfsleven, momenteel binnen ING als coach bij mobiliteitstrajecten. Daarnaast werkt ze als zelfstandig coach vanuit haar eigen bedrijf Van der Giessen Zelfmanagement te Hoorn. In 1993 is ze afgestudeerd als drs. Communicatiewetenschap. Ze is tevens opgeleid tot Integratief Coach en Counselor,  tot NLP practitioner, heeft leergang 1 van de opleiding Effectieve Intuïtie afgerond en zich gespecialiseerd in de Voice Dialogue methode.

Arianne van der Giessen is NOBCO Registercoach en heeft aangetoond te voldoen aan de eisen die de Nederlandse Orde van Beroepscoaches hieraan stelt.